na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Električarske usluge

Usluge adaptacije » Električarske usluge

Električarske usluge, u okviru adaptacije skoro svakog prostora, neizostavni su deo radova. Bez obzira da li se radi popravka, zamena ili ugradnja potpuno novih električnih instalacaja, Adaptacije 011 ima specijalizovane timove za sve usluge električara u Beogradu. 

Kontaktirajte nas!

U sklopu električarskuih usluga pomenućemo neke od najčešće pružanih:

Izrada novih i izmena postojećih elektroinstalacija

Izrada novih elektroinstalacija je usluga koja se najčešće pruža u slučajevima izgradnje novih objekata, dogradnje prostorija ili izrade novih zidova u postojećim objektima. Što se izmene električnih instalacija tiče, ona se najčešće radi u cilju izmeštanja postojećih priključaka i instalacija radi zadovoljenja potreba za drugačijim načinom korišćenja električnih uređaja.

Električarske usluge u Beogradu - Adaptacije 011 Beograd

Montaža i zamena elektro-galanterije

Montaža i zamena elektro-galanterije (utičnice, prekidači, senzori, razvodne kutije, razvodne table i dr.) predstavlja sastavni deo električarskih usluga koje pružaju timovi električara iz Adaptacije 011 beograd. U slučaju potrebe, možemo izvršiti kompletnu montažu ili delimičnu i potpunu zamenu svih elemenata elektro-galanteriije.

Montaža i zamena svih tipova rasvete

Montaža i zamena rasvete je takođe deo električarskih usluga koje možemo pružiti svim zainteresovanim klijentima. Pored usluge montaže i zamene, možemo ponudi i širok spektara elemenata rasvete u skladu sa najmodernijim trendovima.