na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Molerske usluge

Usluge adaptacije » Molerske usluge

Keramičke usluge Beograd - Adaptacije 011 Beograd

Molerski radovi (molerske usluge), koje Adaptacije 011 pruža u Beogradu, jedne su od najkvalitetnijih i najbržih. Možemo se pohvaliti iskusnim molerima za koje prepreke u izvršenju molerskih radova ne postoje. Dobro uvežbani, iskusni timovi molera će transformisati vaš privatni ili poslovni prostor baš onako kako želite, a možda i bolje od toga.

U sklopu molerskih usluga, koje ružamo svim zainteresovanim klijentima u Beogradu, možete zatražiti:

Skidanje svih vrsta tapeta

Skidamo sve vrste tapeta sa zidnih i drugih površina, bez obzira da li su postavljene kao samolepljive ili na lepak

Uklanjanje španskog zida

Ukoliko vam je izgled španskog zida dosadio ili želite da uradite neku drugu završnu obradu zida, mi smo tu za vas. Uklonićemo španski zid i uraditi završnicu po želji.

Skidanje stare farbe

U okviru molerskih usluga možemo, pre bojenja i krečenja, skinuti starte slojeve farbe, što će osvežiti zidove i sprečiti kasnije probleme.

Popunjavanje šliceva od elektro instalacije

Postavljanje elektroinstalacija za sobom obično ostavlja rupe i kanale u zidovima. Uslugom popunjavanja šliseva ravnamo zidne površine i pripremamo za dalju obradu.

Gipsani radovi Beograd- Adaptacije 011 Beograd

Gletovanje i šmirglanje

Neizostavni deo molerskih usluga su gletovanje i šmirglanje. Gletovanjem se grubo ravnaju zidovi i plafoni, popunjavaju pukotine i rupe, a šmirglanjem se površine fino obrađuju i pripremaju za završnu obradu.

Krečenje u svim vrstama tehnika

Kao završnu obradu zidova i plafona, radimo i krečenje u svim dostupnim tehnikama. Boju zidova i plafona birate sami, a materijal za krečenje možemo nabaviti mi.

Gipsane radove, spuštanje plafona

Gipsani radovi, kao što i sam naziv kaže, podrazumevaju izgradnju ili modifikacije korišćenjem gipsa, uglavnom gipsanih ploča i ispuna. Spuštanje plafona predstavlja radove na izgradnji novog plafona koji visi sa postojećeg, a razlozi spuštanja plafona mogu biti različiti. Nekada se radi o ukrašavanju prostora, nekada o smanjenju visine, a najčešće se radi u cilju postavljanja ugradne plafonske rasvete novije generacije.